loading   Laddar sida...

Nyheter

2018-05-16

Nu lanserar vi Möbelmässan Göteborg

Efter diskussion med bl.a. Mibo, Möbel- och interiörföretagens branschorganisation, presenterar vi nu Möbelmässan Göteborg som arrangeras för första gången den 20-22 september i år. Mässans fokus kommer att ligga på belysning, interiör samt inne- & utemöbler och här kommer de senaste möbelnyheterna och trenderna i möbel- och belysningsbranschen att presenteras. Läs mer här!


2018-02-05

Ny kongress och mässa för apoteksbranschen

Läkemedelsakademin och BraMässor inleder nytt samarbete
Apotekarsocietetens utbildningsverksamhet Läkemedelsakademin och mässarrangören BraMässor introducerar nu tillsammans en ny aktuell mötesplats för apoteksbranschen. Apoteksforum i Stockholm blir en årligt återkommande kongress och mässa med premiär den 9-10 oktober 2018, på Kistamässan.
Arrangörerna bakom nya Apoteksforum vill fokusera på de behov apotekspersonal och ledningspersoner såväl ute på apoteken som på kedjornas centrala enheter har. På Apoteksforum träffar de befintliga och nya leverantörer för att få ta del av deras nyheter och deras specialistkunskap. Läs mer här!

2016-10-05

BraMässor stärker organisationen med två nya medarbetare i Malmö

BraMässor förstärker sin organisation med två medarbetare med placering i Malmö. Det är två väldigt rutinerade och erfarna mässpersoner som ansluter till det växande mässbolaget. Louise (Lolo) Boman och Lissi Kylén har båda lång erfarenhet av projektledning och försäljning inom mässor och konferenser från bland annat Sydexpo och Numera Mässor.

- Vi växer kraftigt nu och måste utöka organisationen för att klara av de lanserade mässorna 2017 samt de nya evenemang vi planerar, säger Björn Delin, VD för BraMässor. – Vi är väldigt glada över att kunna knyta två så rutinerade mässpersoner till BraMässor och placeringen i Malmö kommer att vara till stor hjälp för oss. 

2016-08-30

BraMässor får i uppdrag att arrangera Optikmässan 2017

SOLF, Sverigers Optikleverantörers Förening, ger nu i uppdrag till BraMässor att arrangera Optikmässan 2017. Optikmässan är en årlig återkommande fackmässa för den svenska optikbranschen. - Vi är väldigt stolta över att SOLF har valt oss som sin arrangör av Optikmässan och vi ser verkligen fram emot att jobba tillsammans med föreningen och fortsätta att utveckla mässan, säger Bosse Magnusson, vVD för BraMässor.  

 

2016-04-25

BraMässor lanserar Svenska Cykelmässan, den nya mötesplatsen för alla cykelfrälsta

Tillsammans med branschföreningen Cykelbranschen lanseras nu Svenska Cykelmässan för första gången den 3-5 mars 2017 i Göteborg och på Svenska Mässan. Tre fullmatade dagar med allt inom cykling! Från de vassaste karboncyklarna med elväxel och marknadens tuffaste Mountainbikes till elcyklar och standardcyklar för både barn och vuxna. Förutom alla cyklar finns här också ett stort utbud av cykelkläder, cykeltillbehör och en mängd andra cykelaccessoarer.  

Mer information finns på www.cykelmassan.com 

2016-01-20

BraMässor lanserar LOUNGE Event, den nya årliga mötesplatsen för hotell- och konferensbranschen

LOUNGE Event är Nordens enda mässa och mötesplats speciellt inriktad till hotell- och konferensbranschen. Med 100% fokus på inredning trender, tekniska lösningar och alla produkter och tjänster som man behöver för att utveckla och driva ett hotell eller en konferensanläggning. Allt utom mat och dryck, vilket existerande evenemang redan täcker in.

Evenemanget arrangeras för första gången den 11-12 januari 2017 på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Mer information finns på www.lounge-event.se

 

2015-10-15

   

Nu lanserar vi Blob, Lek- & Babybranschens nya mötesplats!

BraMässor fortsätter att växa och nu ger vi oss in i lek- och babybranschen! Den 4-5 oktober 2016 lanserar vi tillsammans med branschföreningen Lek- och Babybranschen och branschtidningen Lek&baby Revyn Blob Höstforum på Scandic Infra City i Stockholm.

Blob kommer att pågå 2 dagar där alla aktörer inom leksaks-, baby- och barnbranschen samlas för att göra affärer, ta del av det senaste på marknaden, knyta kontakter och lyssna till inspirerande seminarier. Det kommer även ges tillfälle för att mingla och nätverka under trevlig former i anslutning till forumet.

Mer information kommer inom kort att publiceras på www.blobforum.se

 

2015-02-03

   

Vi stärker organisationen ytterligare

BraMässor fortsätter att utvecklas stadigt och expanderar nu med fler mässor och evenemang. Som ett led i den satsningen förstärker nu bolaget sig på personalsidan.

Från och med 3 februari kommer Bo Magnusson att ansluta till BraMässor. Närmast kommer Bo från Kistamässan där han under tre år var chef för mäss- och kongressanläggningen samt mässverksamheten. Innan dess har Bosse hunnit med att under sex år vara VD och Nordenchef för MCI Scandinavia samt under drygt 20 år varit anställd på Stockholmsmässan som bland annat utvecklingschef och kongresschef.

 

2014-08-14

   

Vi expanderar och stärker organisationen

BraMässor fortsätter att utvecklas stadigt och expanderar nu med fler mässor och evenemang. Som ett led i den satsningen förstärker nu bolaget på personal sidan med två nya personer.

Björn Lindforss har tillträtt som Business Director med ansvar för mässutveckling och projektledning. Björn kommer närmast från en tjänst som projektchef på Stockholmsmässan. Björn har 19 års erfarenhet av att arrangera mässor och konferenser och har genom åren arbetat bl.a. med mässorna Tekniska mässan, MAX Manufacturing & Automation Expo, SPCI, Skydd, Sectech och Skolforum.

Vidare har Karin Lindblom anställts i rollen som Event Manager. Karin kommer närmast från en tjänst som projektledare på Södertälje kommun. Karin har tidigare erfarenhet av mässbranschen samt internationalisering av små och medelstora företag då hon dessförinnan arbetat som Stockholmsmässans agent i Italien.
 

2014-08-04

Nu lanserar vi Embedded Conference Scandinavia Syd i Malmö

BraMässor lanserar tillsammans med branschorganisationen Svensk Elektronik, Embedded Technology (sektion inom Svensk Elektronik) och branschtidningen Elektronik i Norden, ECS Syd den 10-11 mars 2015 på Malmömässan i Malmö

ECS Syd kommer liksom originalet att bestå av en tvådagarskonferens av hög kvalitet som behandlar de mest aktuella ämnena inom embeddedteknologi samt en utställning där leverantörerna kan presentera sina produkter och tjänster för en dedikterad publik.

- Evenemanget kommer självklart att bli mindre än ECS i Stockholm, men hålla en lika hög kvalitet vad gäller programpunkter och utställare, säger Björn Delin, VD på BraMässor. - Vi siktar på att locka främst den viktiga besökarmålguppen som finns i Malmö-Köpenhamn-området.

Läs mer på www.embeddedconference.se
 

2014-02-28

BraMässor arrangerar ledande internationell stålkonferens

BraMässor har nyligen fått i uppdrag att i samarbete med den europeiska föreningen EUROMETAL samt svenska Stål- och Metallförbundet arrangera den internationella konferensen Steel Net Forum 2014. Konferensen hålls den 22-23 maj på Grand Hotel i Stockholm och har det övergripande temat: New Dynamics for Steel Markets in Northern Europe.

- Vi litar på att BraMässor gör ett toppenjobb med Steel Net Forum, säger Lennart Uhlmann, ordförande i Stål- och Metallföreningen. – Vi behöver en erfaren lokal partner som tar hand om all marknadsföring, administration och logistik och det det fann vi i BraMässor, fortsätter Lennart Uhlmann.

Läs mer om konferensen på www.steelnetforum.com2014-01-10

Arbetet med årets Embedded Conference Scandinavia pågår för fullt

Efter ett succéartat Embedded Conference Scandinavia 2013 som hölls på Kistamässan i Stockholm, tar BraMässor nu nya tag och har påbörjat arbetet inför årets konferens och mässa.

- Med nöjda utställare, 50% fler besökare och ett riktigt snyggt evenemang ser vi nu fram emot ett toppenevenemang 2014, säger Lena Norder, VD, Branschorganisationen Svensk Elektronik.

80 utställare presenterades och 1 523 besök registrerades under den åttonde Embedded Conference Scandinavia, två-dagarskonferensen som innehåller det senaste och hetaste från embeddedvärlden. Flytten till Kista,”Nordens Silicon Valley”, var positivt för evenemanget och det var fullt av liv och rörelse i gångarna med mängder av besökare som ville göra affärer. Det högklassiga konferensprogrammet var populärt och många av seminarierna blev helt fullsatta. Det slutsålda Embedded Dinner Party med prisutdelningen av Swedish Embedded Award blev åter igen en trevlig fest med god mat och underhållning.

ECS 2014 hålls den 4-5 november på Kistamässan. Läs mer på www.embeddedconference.se

 

2013-12-16

Lyckat lyft för utställningen på Medicinska riksstämman

BraMässor arrangerade utställningsdelen på Medicinska riksstämman 2013 i samarbete med Svenska Läkaresällskapet. Riksstämman hölls den 5-6 december 2013 för första gången på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Medicinska riksstämman firade 2013 sitt 70-årsjubileum och förutom att förnya programmets fokus för att möta hälso- och sjukvårdens behov, flyttade hela evenemanget från Stockholmsmässan till nya lokaler i centrala Stockholm. Medicinska riksstämman består av en högkvalitativ konferens och utställning och evenemanget i december förra året lockade över 2 000 delegater.

- Vi är väldigt nöjda med samarbetet, säger Filippa Nyberg, VD på Svenska Läkaresällskapet. – Med sin erfarenhet och expertis arrangerade de en utställning av hög kvalitet som fungerade som en utmärkt informationskälla för våra besökare och en bra samlingsplats för nätverkande för alla medverkande.

Läs mer på www.rikstamman.se

 

2013-10-30

Nu har alla Sveriges branschföreningar fått ett eget mässbolag

Den 1 oktober 2013 bildades BraMässor Sverige AB, som står för Svenska Branschföreningars Mässbolag. Bakom det nya bolaget står Branschkansliet, som organiserar ett 40-tal branschföreningar, och mässarrangören Nice Events Scandinavia AB.

Syftet med bolaget är att skapa en oberoende mässarrangör som tillvaratar de olika branschernas och branschföreningarnas intressen samt utgör ett alternativ till de mässhallsägare som även är arrangörer.

Läs vår pressrelease här

 

VÅRA PARTNERS
Sweboat

Svensk Elektronik

Cykelbranschen

Lek & Babybranschen

SOLF

VVS-fabrikanternas råd

Med flera...