loading   Laddar sida...

Vi är branschernas egna mässbolag

BraMässor Sverige är en helt oberoende arrangör av mässor, konferenser och andra evenemang och som tillvaratar de olika branschernas och branschföreningarnas behov och intressen. BraMässor står för Svenska Branschföreningars Mässbolag och utgör ett starkt och attraktivt alternativ till traditionella mässarrangörer.

Se här vilka evenemang som vi arrangerar! 

 

 

Lounge Event!

LOUNGE Event är vår nya årliga mötesplats för hotell- och konferensbranschen där ägare, chefer och avdelningsansvariga på hotell, konferensanläggningar och fastighetsbolag från hela landet bekantar sig med de senaste produkterna och tjänsterna och tar del av aktuella trender och nya idéer genom seminarier och presentationer. Lounge Event arrangeras för första gången den 11-12 januari 2017 på Waterfront Congress Centre i Stockholm. Läs mer!

 

Vi lanserar Svenska Cykelmässan! 

Vår portfölj fortsätter att växa och nu ger vi oss in i cykelbranschen! Den 3-5 mars 2017 är det premiär på Svenska Mässan i Göteborg för vår nya mässa Svenska Cykelmässan. Mässan arrangeras tillsammans med branschföreningen Cykelbranschen. Nyfiken på att veta mer? Läs här!

 
VÅRA PARTNERS
Branschföreningen för Personlig Skyddsutrustning

Branschorganisationen Svensk Elektronik

Jaktgrossisterna i Sverige

Lek & Babybranschen

Park & Trädgård Maskinleverantörerna

VVS-fabrikanternas råd

Med flera...Ägare